Change personal history en Fast fobia cure

Category Tag

Datum/data

26 november 2020

179,00 incl. 0% btw

Een kernachtige NLP-methode, waarin we teruggaan in het verleden om alsnog pijnlijke ervaringen te helen. Change Personal History is een methode voor het veranderen van ongewenste gedragingen of gevoelens die voortkomen uit ervaringen in het verleden. Richard Bandler zei: ‘Je bent nooit te oud om een goede jeugd te hebben gehad’. Het is wellicht wat provocerend, maar deze techniek geeft dit idee handen en voeten. Je gaat terug in het verleden om pijnlijke herinneringen alsnog te helen en los te laten.

De Fast fobia cure is misschien wel de bekendste NLP-techniek. Een heel effectieve techniek waar je enkelvoudige fobieën, zoals spinnenfobie, slangenfobie, angst voor blote voeten of hoogtes, leert behandelen, vaak al binnen 1 sessie.

Deze NLP-dag is onderdeel van de 16-daagse NLP practitioner opleiding.
Deze NLP-dag kun je ook los als bij- en nascholing volgen.

  • Het neutraliseren van negatieve herinneringen
  • Fast fobia cure
  • Hoe creëer je je ideale toekomst?
Erik Willems

Erik Willems is gecertificeerd hypnotherapeut en NLP trainer en heeft een eigen praktijk in Amsterdam. Naast zijn opleiding bij Academie Hypnos volgde hij verschillende trainingen in Amerika, Engeland en Duitsland. Erik is opgeleid door onder anderen Stephen Brooks (Ericksoniaanse hypnotherapie), Jeffrey Zeig (Ericksoniaanse hypnotherapie), Igor Ledochowski (conversationele hypnose) Richard Bandler (NLP), John Overdurf (conversationele hypnose) en David Shephard (Time Line Therapy).

startdatum

2020-11-26