Meteen naar de inhoud

Creatieve therapie en kanker

Datum/data

13 december 2022

185,00 incl. 0% btw

Beschrijving

Je maakt kennis met de taal van de creatieve uitingen. Als uitgangspunt werken we met beeldkaarten als interventie. Daarna werken we met de eigen creativiteit als richtlijn voor innerlijke beleving en processen. We gaan in gesprek met tekeningen/schilderingen voor het kennen van de eigen drijfveren en het eigen functioneren.
We werken met gevoelsoefeningen (auditief en kinesthetisch), met innerlijke exploratie: Lichaamstocht 1 en 2. Deze kun je uitvoeren vanuit een gebrek, een probleem, een ziekte of een aandoening. We werken de betekenis van kleuren uit.

Extra informatie

Jaap van Ravenzwaaij

Jaap heeft 35 jaar beroepservaring als verpleegkundige in diverse sectoren van de gezondheidszorg. Zijn specialisatie is kanker, aids en seksuele hulpverlening. Hij heeft de oncologie opleiding in het St. Radboud Ziekenhuis in Nijmegen gevolgd.
Verder heeft hij bij middelbare- en hogescholen en bedrijven les en trainingen gegeven. Hij is hypnotherapeut en hypno-psychotherapeut en had een praktijk voor hypno-psychotherapie, psycho-oncologische therapie en sekse specifieke therapie. Momenteel is hij gepensioneerd.

startdatum

2022-12-13

Dagen

01