Meteen naar de inhoud

De aangedane geest, het aangedane lichaam

Datum/data

4 juli 2023
(halve dag in de middag van 14:00-17:00)

97,50 incl. 0% btw

Beschrijving

Centraal in deze les staat hoe jij naar jezelf kijkt als mens, therapeut of cliënt en hoe anderen kijken naar jou. Door middel van vele oefeningen zoals het negatieve lichaamsbeeld, het gevoel over je uiterlijk/geest en het beoordelen van jezelf kom je vanuit de huidige naar de gewenste situatie. Je kunt dit ook toepassen op de cliënt met kanker die zich aangedaan voelt zonder borst of met een stoma. Zelfkennis en assertiviteit spelen hierin een belangrijke rol. Bovendien doen we een imaginatie oefening “het aangetaste lichaam”.

Extra informatie

Jaap van Ravenzwaaij

Jaap heeft 35 jaar beroepservaring als verpleegkundige in diverse sectoren van de gezondheidszorg. Zijn specialisatie is kanker, aids en seksuele hulpverlening. Hij heeft de oncologie opleiding in het St. Radboud Ziekenhuis in Nijmegen gevolgd.
Verder heeft hij bij middelbare- en hogescholen en bedrijven les en trainingen gegeven. Hij is hypnotherapeut en hypno-psychotherapeut en had een praktijk voor hypno-psychotherapie, psycho-oncologische therapie en sekse specifieke therapie. Momenteel is hij gepensioneerd.

startdatum

2023-07-04

Dagen

05