Meteen naar de inhoud

Partner en (Geweldloze) Communicatie

Categorieën , Tag

Datum/data

10 mei 2023

185,00 incl. 0% btw

Beschrijving

In elke relatie is het van belang dat je op een verbindende (= geweldloze) wijze met elkaar communiceert. Bij mensen met kanker is openheid, eerlijkheid en verbinding in de communicatie van essentieel belang. Stress levert een sterke ongezonde bijdrage aan kanker en komt vaak door gebrek aan communicatie, zwijgen over lastige onderwerpen, het ‘betuttelen’ van partners uit zorg en angst, invullen van wat je denkt dat de ander denkt en voelt etc.
Geweldloze Communicatie, ook wel Verbindende Communicatie genoemd, is deze dag vooral gericht op partners van mensen die ziek zijn en op de mensen waarbij in de gesprekken veel stress kan optreden, denk bijvoorbeeld aan artsen, familieleden en vrienden van de betrokkenen.

Extra informatie

Thera Balvers

Thera heeft een eigen psychotherapeutische praktijk en geeft trainingen waaronder relatietrainingen, huiselijk geweld en crisisinterventie.
Zij is nauw betrokken bij het Simonton Cancer Center-Europa en Amerika, waar zij 3 keer per jaar psychotherapeutische zelfhulp weken geeft aan ‘patiënten’ en hun partners.
Zij is International Certified Trainer en Assessor bij CNVC (Het Centrum voor Non Violent Communication in Amerika) en Geweldloze Communicatie staat in al haar werk centraal, met als doel om tot (zelf)verbinding te komen.

startdatum

2023-05-10

Dagen

01