Partner en (Geweldloze) Communicatie

Categorieën , Tag

Datum/data

Nader te bepalen

179,00 incl. 0% btw

Beschrijving

In elke relatie is het van belang om op een verbindende (= geweldloze) wijze te kunnen communiceren. Bij mensen met kanker is openheid, eerlijkheid en verbinding van essentieel belang in de communicatie. Stress levert een sterke ongezonde bijdrage aan kanker. Veel stress leeft er vaak door het gebrek aan communicatie, het zwijgen over lastige onderwerpen, het ‘betuttelen’ van partners uit zorg en angst, het invullen van wat je denkt dat de ander zal denken en voelen enz.
Geweldloze Communicatie, ook wel Verbindende communicatie genoemd, is deze dag vooral gericht op partners van mensen die ziek zijn en op de mensen waarbij in de gesprekken, veel stress kan optreden, denk bijvoorbeeld aan artsen, familieleden en vrienden van de betrokkenen.

Extra informatie

Thera Balvers

Thera heeft een eigen psychotherapeutische praktijk en geeft trainingen waaronder relatietrainingen, huiselijk geweld en crisisinterventie.
Zij is nauw betrokken bij het Simonton Cancer Center-Europa en Amerika, waar zij 3 keer per jaar psychotherapeutische zelfhulp weken geeft aan ‘patiënten’ en hun partners.
Zij is International Certified Trainer en Assessor bij CNVC (Het Centrum voor Non Violent Communication in Amerika) en Geweldloze Communicatie staat in al haar werk centraal, met als doel om tot (zelf)verbinding te komen.

startdatum

Nader te bepalen

Dagen

01