Ga naar de inhoud

Algemene informatie bij- en nascholing

Korte opleidingen en bij- en nascholingenAcademie Hypnos verzorgt bij- en nascholing. Ook wanneer je elders in hypnotherapie of in een andere therapeutische richting bent afgestudeerd is deze bij- en nascholing voor jou interessant om te volgen. Elk jaar biedt Academie Hypnos nieuwe en terugkerende bij- en nascholingen en korte opleidingen aan.

Aanbod ‘Nader te bepalen’

Een aantal bijscholingen plannen we in het voorjaar in. Bij de datum van deze bijscholingen zetten we ‘Nader te bepalen’ wanneer deze bijscholing dit lesjaar al heeft plaatsgevonden en in het voorjaar weer wordt ingeroosterd. 

Aanbod ‘On demand’

We passen het aanbod van andere bijscholingen meer aan de huidige vraag aan. Een aantal bijscholingen bieden we daarom aan ‘on demand’. Zodra een aantal mensen, bijvoorbeeld door middel van inschrijving via de website, heeft aangegeven deze bijscholing te willen volgen, prikken we een datum. Zodra de datum bekend is communiceren we deze naar de aangemelde mensen en op de website. De bijscholing wordt daarna pas bij jou in rekening gebracht. Je betaalt dus pas nadat er voldoende aanmeldingen zijn en niet al bij aanmelding. Als je deze datum echt niet kunt bijscholen, kun je je voor deze datum afmelden. 

Aanbod ‘Roosterlessen’

Veel van de lesdagen van de opleiding Hypnotherapie en Psychosociale therapie kun je ook los volgen als bijscholing. Deze staan niet allemaal als aparte bijscholing in het overzicht. Deze dagen kun je terugvinden in de roosters. Als je interesse hebt om een of meerdere van deze lesdagen te volgen, mail of bel ons dan.

Bewijs van deelname, Diploma 

Elke bijscholingsdag levert 6 punten op. Je ontvangt een bewijs van deelname voor de gevolgde bij- en nascholing. Voor de opleidingen ontvang je een diploma wanneer je deelneemt aan de opdrachten. 

Accreditatie

Al onze bij- en nascholing is geaccrediteerd door de NBVH en erkend door de LVNT en VIT. De PSBK bij- en nascholing is bovendien erkend door CGO. Het geheel van PSBK is geaccrediteerd door CPION, hierdoor beoordeelt CPION niet iedere PSBK-bijscholing afzonderlijk. 

Leslocatie

Hoofdstraat 185
3781 AE Voorthuizen

Tijden

10.00 uur – 17.00 uur.

Annulering

Annuleren is mogelijk tot drie weken voor aanvang van de bij- en nascholing. Bij- en nascholingen gaan in ieder geval door bij minimaal zes aanmeldingen. Bij minder aanmeldingen kan de bij- of nascholing worden geannuleerd. 

Zie hier het overzicht van de bij- en nascholingen en korte opleidingen.

Hieronder vind je de opname van de inspiratiedag georganiseerd door beroepsvereniging VBAG op 3 oktober 2024 met het onderwerp: ‘Sluit beter bij je client aan met hypnotisch taalgebruik.’