Meteen naar de inhoud

Algemene informatie bij- en nascholing

Academie Hypnos verzorgt bij- en nascholing. Ook wanneer je elders in hypnotherapie of in een andere therapeutische richting bent afgestudeerd is deze bij- en nascholing voor jou interessant om te volgen. Elk jaar biedt Academie Hypnos nieuwe en terugkerende bij- en nascholingen en korte opleidingen aan.

Elke dag levert 6 punten op. Je ontvangt een bewijs van deelname voor de gevolgde bij- en nascholing. Voor de opleidingen ontvang je een diploma wanneer je deelneemt aan de opdrachten. 

De lesdagen van de driejarige opleiding, de Opleiding Psycho-oncologische therapie en het Verdiepingsjaar kun je ook los volgen als bijscholing.

Accreditatie

Al onze bij- en nascholing is geaccrediteerd door de NBVH en erkend door de LVNT en VIT. De PSBK bij- en nascholing is bovendien erkend door CGO. Het geheel van PSBK is geaccrediteerd door CPION, hierdoor beoordeelt CPION niet iedere PSBK-bijscholing afzonderlijk. 

 

Leslocatie

Hoofdstraat 185
3781 AE Voorthuizen

Tijden

10.00 uur – 17.00 uur.

Covid-19 

Bijscholingen worden in principe in persoon gegeven in Voorthuizen. Wanneer de Covid-19 richtlijnen dit niet toestaan, bepalen we per bijscholing of deze digitaal doorgaat of doorschuift naar een latere datum. Wanneer je je aanmeldt voor een bijscholing, word je hier uiteraard van op de hoogte gehouden. Wanneer je Covid-19 gerelateerde klachten hebt en dus niet in persoon aanwezig kunt zijn, kun je de bijscholing digitaal bijwonen.
 

Annulering

Annuleren is alleen mogelijk tot drie weken voor aanvang van de bij- en nascholing. Bij- en nascholingen gaan in ieder geval door bij minimaal zes aanmeldingen. Bij minder aanmeldingen kan de bij- of nascholing worden geannuleerd. 

Zie hier een overzicht van de bij- en nascholingen en korte opleidingen.