Meteen naar de inhoud

Waarom Academie Hypnos

Bij Academie Hypnos leer je het vak van hypnotherapeut.

De driejarige opleiding Hypnotherapie en Psychosociale therapie op hbo-niveau is een erkende registeropleiding bij CPION, geregistreerd bij SHO. Zie erkenning. Met het behalen van dit diploma op hbo-niveau word je ingeschreven bij het Abituriënten-Register van CPION. Dit is uniek voor een hypnotherapie opleiding in Nederland.

Na diplomering bied je je cliënten een behandeling die vergoed wordt door zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering.

De Master Hypnotherapie op post-hbo niveau vult de driejarige opleiding aan en in combinatie daarmee behaal je vervolgens een diploma van 240 EC. Afhankelijk van wat je kiest kun je de vierjarige opleiding afronden in drie jaar waardoor de zorgverzekeraar jouw behandelingen al na drie jaar deels vergoedt in de aanvullende verzekering.

Academie Hypnos:

***

Ieder mens draagt een waarheid in zich, waaraan je niet mag sleutelen, maar waarvoor wel een sleutel te vinden is. Het onbewuste heeft vele hulpbronnen voor iedereen die de uitdaging aangaat om het onbewuste te laten spreken.

***

Zie hier hoe de opleiding is opgebouwd.

Kijk hier voor praktische informatie over de opleiding.

Lees hier verder over Accreditatie en erkenning.