Ga naar de inhoud

Waarom Academie Hypnos

Logo Academie Hypnos

Bij Academie Hypnos leer je het vak van hypnotherapeut

De opleiding Hypnotherapie en Psychosociale therapie op hbo-niveau is een Registeropleiding, geregistreerd bij SHO (CPION). Zie erkenning. Met het behalen van dit diploma op hbo-niveau word je ingeschreven bij het Landelijk Register Abituriënten van CPION. Dit is uniek voor een hypnotherapie opleiding in Nederland.

Na diplomering bied je je cliënten een behandeling die wordt vergoed door zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering.

Het vierde jaar, het expertisejaar, is een op zichzelf staand jaar dat aansluit op de eerste drie jaar.
Je kunt ervoor kiezen om dit vierde jaar aansluitend te doen op het derde jaar van de opleiding. Je kunt dit jaar indien gewenst ook al tijdens de eerste drie jaar van de opleiding volgen. Afhankelijk van wat je kiest kun je dus ook een vierjarige opleiding afronden in drie jaar, waarna de zorgverzekeraar jouw behandelingen al na drie jaar deels vergoedt. 

Dit Expertisejaar of de afzonderlijke lesdagen zijn ook voor jou, wanneer je al eerder afgestudeerd bent als (hypno)therapeut om je kennis en vaardigheden aan te vullen.

Academie Hypnos:

***

Ieder mens draagt een waarheid in zich, waaraan je niet mag sleutelen, maar waarvoor wel een sleutel te vinden is. Het onbewuste heeft vele hulpbronnen voor iedereen die de uitdaging aangaat om het onbewuste te laten spreken.

***

Zie hier hoe de opleiding is opgebouwd.

Kijk hier voor praktische informatie over de opleiding.

Lees hier verder over Accreditatie en erkenning.