Meteen naar de inhoud

Open dag of open avond

Wil jij écht iets betekenen voor een ander?
Wil je weten wat hypnotherapie en psychosociale therapie voor jou als hulpverlener kan betekenen?

Kom kennismaken met Academie Hypnos tijdens een open dag of een open avond.

Je krijgt antwoord op al je vragen over de opleiding Hypnotherapie en Psychosociale therapie. Je maakt een voorbeeldsessie mee. Als je wilt kun je zelf een dergelijke voorbeeldsessie ondergaan.

De geplande data

Open dagen 2023-2024

2 september 2023 (ochtend)

6 februari 2024 (avond)

9 april 2024 (avond)

21 mei 2024 (avond)

31 augustus 2024 (ochtend)

10 september 2024 (avond)

Onze studenten kiezen voor de inhoud, het curriculum en de kwaliteit van de opleiding. En aangezien dit allemaal goed zit, kiezen ze vervolgens voor de locatie en de sfeer. Onze studenten komen uit heel Nederland naar Hypnos.

Wij vinden een prettige lesomgeving belangrijk. Je bent hier tenslotte regelmatig gedurende de opleiding. Wij hebben daarom voor de vestiging van Academie Hypnos gekozen voor een prachtig, statig pand in Voorthuizen, iets ten westen van het midden van Nederland, dichtbij de entree van de Veluwe met een uitstekende bereikbaarheid vanaf de A1. Er zijn ruim voldoende parkeerplekken in de directe omgeving op enkele minuten loopafstand.

We zitten midden in het gezellige dorpshart van Voorthuizen. In de pauzes kun je makkelijk even iets te eten halen, een boodschap doen of heerlijk wandelen in een van de bossen in de directe omgeving.

We beschikken over verschillende behandelruimten waar studenten in alle rust kunnen oefenen.

Leslocatie

Werp hier een digitale blik op de leslocatie in Voorthuizen. 

Programma

De open dag duurt van 10:00 tot 13:00 uur. Aansluitend aan de open dag is er op afspraak gelegenheid voor een oriëntatiegesprek. 

De open avond duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Op de open avond is de tijd te beperkt voor een oriëntatiegesprek. Je kunt natuurlijk altijd een afspraak maken voor een andere datum.

Meld je hier aan voor de open dag of open avond en vink hieronder aan wanneer je wilt komen. Deelname is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Of lees eerst meer over de opleiding en de bij-en nascholingen.