Open dag of open avond

Wil jij écht iets betekenen voor een ander?
Wil je weten wat hypnotherapie voor jou als hulpverlener kan betekenen?

Kom kennismaken met Academie Hypnos en de driejarige opleiding tijdens een open dag of een open avond.

Je krijgt antwoord op al je vragen over de opleiding Hypnotherapie en psychosociale therapie. Je maakt een voorbeeldsessie mee. Als je wilt kun je zelf een dergelijke voorbeeldsessie ondergaan.

De geplande data

Open dagen 2021:

28 januari (avond)

29 mei (dag)

31 augustus (avond)

12 september (dag)

 

Covid-19

Gaat de opleiding van start in september als Corona nog even ons leven blijft bepalen?
Het antwoord is dat de opleiding van start zal gaan. We kunnen in het lokaal op de leslocatie de regel van 1,5 m afstand naleven. Mocht het nodig zijn, kunnen lessen eventueel ook via webinar worden gegeven. De huidige studenten zijn erg tevreden en enthousiast dat de lessen vanaf maart via webinar zijn doorgegaan.

Je kunt hier alvast een digitale blik werpen op de leslocatie.

Programma

De open dag is opgesplitst en twee dagdelen en duurt van 10.00 uur tot 13.00 uur (ochtend) of van 14:00 tot 17:00 u (middag). 

De open avond duurt van 19.00 tot 22.00 uur.

Tijdens de open dag is er beperkt gelegenheid voor een oriëntatiegesprek in de lunchpauze of na 17.00 uur. Op de open avond is de tijd te beperkt voor een oriëntatiegesprek. Je kunt natuurlijk altijd een afspraak maken voor een andere datum.

Meld je hier aan voor de open dag of open avond en vink hieronder aan welke dag je wilt komen. Deelname aan de open dagen is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Of lees eerst meer over de opleiding en bij-en nascholingen.