Ga naar de inhoud

Bijzondere inducties

Datum/data

On demand

370,00 incl. 0% btw

Beschrijving

Er is een toenemende belangstelling onder hypnotherapeuten voor snelle(re) inducties. Dit is niet voor niets, want ze vergroten je mogelijkheden en stellen je als therapeut in staat om je cliënten in een korte tijd in een diepe trance te begeleiden.
Er zijn heel veel verschillende snelle inducties. De allerbekendste is waarschijnlijk de handshake interrupt. Milton Erickson ontwikkelde deze inductie, waarna Richard Bandler deze doorontwikkelde.
Naast de handshake interrupt, kijken we ook hoe je als therapeut shock-inducties kunt gebruiken in je praktijk. Daarnaast gaan we aan de slag met verschillende deep trance fenomenen waaronder arm catalepsie en amnesie.
De tweede dag staat voor een groot gedeelte in het teken van de Elman inductie, waarover Willems een aantal jaar geleden een artikel schreef in de Teth (vakblad voor hypnotherapeuten). Met de Elman inductie kun je je cliënt in een korte tijd in een zeer diepe trance (somnambulisme) begeleiden.

Extra informatie

Erik Willems

Erik Willems is hypnotherapeut en NLP trainer. Naast zijn opleiding bij Academie Hypnos is hij opgeleid door onder anderen Stephen Brooks (Ericksoniaanse hypnotherapie), Jeffrey Zeig (Ericksoniaanse hypnotherapie), Igor Ledochowski (conversationele hypnose) Richard Bandler (NLP), John Overdurf (conversationele hypnose) en David Shephard (Time Line Therapy). Meer informatie over Erik kun je vinden op zijn website: https://www.hypnoworks.nl/

startdatum

On demand

Dagen

02