Ga naar de inhoud

Chronische pijn

Categorie Tag

Datum/data

On demand

185,00 incl. 0% btw

Beschrijving

Chronische pijn is een man-made disease en bestaat eigenlijk niet. Pijn is in zijn pure vorm acuut. Chronische pijn is een resultaat van meestal meerdere mislukte revalidatieprocessen met allerlei, deels onbewuste, emotionele en cognitieve koppelingen. Het reageert nooit op pijnstillers, althans niet op de langere termijn. Pijnstillers veroorzaken adaptatie en daarmee sensitisatie van het zenuwstelsel. Neuroloog Emile Keuter behandelt de neurologie van chronische pijn.

Deze bijscholing wordt online gegeven.

Deze bijscholing is tevens geaccrediteerd als PSBK-nascholing.

Testimonial student

Emile Keuter is een zeer goede docent. Hij heeft passie voor en een enorme kennis van de materie. Hij brengt de stof heel goed en inspirerend over.

Extra informatie

Emile Keuter

Emile is neuroloog met veel werkervaring in ziekenhuizen in Nederland en de Nederlandse Antillen. Hij heeft grote interesse in hypnotherapie en voor somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten en psychosomatiek.
Hij heeft belangstelling voor hypnotherapie als hersenbehandeling. Hij zoekt vanuit zijn kennis over de hersenen naar verklaringen voor de processen binnen de hypnotherapie. De lessen die hij geeft zijn lessen in geneeskunde (anatomie en fysiologie), om de neurologische achtergronden van klachten te leren en om te begrijpen hoe hypnotherapie kan werken voor onze cliënten.

startdatum

On demand

Dagen

01