Ga naar de inhoud

Kerntransformatie NLP, pijn en ziekte

Datum/data

On demand

185,00 incl. 0% btw

Beschrijving

Vandaag leer je diverse kerntransformatie processen toepassen die leiden tot diepgaande persoonlijke ontwikkeling. Deze werkvorm, afkomstig uit de NLP, helpt je cliënt in het veranderen van diepgaande emotionele ballast en beperkende overtuigingen los te laten. De cliënt kan weer verbinding zoeken met de daadwerkelijke kern van het zijn.
Verder leer je in deze les hoe pijn en ziekte vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en hoe je daar als therapeut mee om kunt gaan in de relatie met kanker. Het constructief om kunnen gaan met ziektewinst gedachten en overtuigingen is een integraal onderdeel hierin.

Extra informatie

Rob van Overbruggen

Rob van Overbruggen is hypnotherapeut en NLP-trainer. Hij is gespecialiseerd in het therapeutisch en coachend begeleiden van mensen met diverse vraagstukken, van angst voor spinnen tot terminale kanker. Tijdens zijn sessies wordt veel gelachen zonder iets weg-te-lachen. De luchtigheid die Rob weet te creëren in de meest uiteenlopende situaties prikkelt de cliënten om dingen makkelijker los te laten.

startdatum

On demand

Dagen

01