Kerntransformatie

Category Tag

Datum/data

1 april 2021

179,00 incl. 0% btw

Prachtige en zeer krachtige methode, ontwikkeld door klinische psychologe Connirae Andreas, een van de NLP-trainers die er van het begin af aan bij was. Ze is vooral bekend om haar baanbrekend werk als ontwikkelaar van Kerntransformatie: een eenvoudig tien stappenproces om tot een sterk genezende ‘zijnskern’ te komen, die mensen als ‘spiritueel’ omschrijven. In het proces worden oorspronkelijke problemen veranderd of opgelost.

Problemen, zowel lichamelijk als geestelijk, kunnen transformeren op de kerntransformatieladder van duisternis naar licht. Wanneer we dan weer afdalen blijkt het oorspronkelijke probleem te zijn veranderd of opgelost.

Deze NLP-dag is onderdeel van de 16-daagse NLP practitioner opleiding.
Deze NLP-dag kun je ook los als bij- en nascholing volgen.

Erik Willems

Erik Willems is gecertificeerd hypnotherapeut en NLP trainer en heeft een eigen praktijk in Amsterdam. Naast zijn opleiding bij Academie Hypnos volgde hij verschillende trainingen in Amerika, Engeland en Duitsland. Erik is opgeleid door onder anderen Stephen Brooks (Ericksoniaanse hypnotherapie), Jeffrey Zeig (Ericksoniaanse hypnotherapie), Igor Ledochowski (conversationele hypnose) Richard Bandler (NLP), John Overdurf (conversationele hypnose) en David Shephard (Time Line Therapy).