Ga naar de inhoud

Opleiding Reïncarnatie therapie

Datum/data

Nader te bepalen

1.850,00 incl. 0% btw

Beschrijving

Bij reïncarnatietherapie boort de therapeut, vanuit het thema van de cliënt, meerdere ervaringsgebieden aan in het belang van de cliënt. In deze opleiding krijg je kennis en vaardigheden voor het toepassen van deze vorm van therapie.

Cliënten maken onder therapeutische begeleiding een verbinding met de inzichten uit andere ervaringsgebieden en het huidige leven. De cliënt merkt dat de therapeut het thema aanpakt vanuit de werkelijke oorzaak en kan vervolgens eigenaarschap nemen om een nog betere versie van zichzelf te worden.

Doelgroep

Deze bijscholing richt zich op (hypno)therapeuten en andere zorgverleners die ervaring hebben met coaching en of het begeleiden van cliënten.
Na deze 9-daagse opleiding:
– ben je in staat om cliënten te begeleiden naar andere ervaringsgebieden dan het huidige leven.
– leer je hoe je cliënten inzicht kunt laten krijgen over de relatie van de ervaringen uit een vorig leven en het huidige leven waarbij ze onderscheid kunnen maken tussen het onderbewustzijn en het bovenbewustzijn.
– kun je samen met cliënten bespreken hoe zij de nieuwverworven inzichten kunnen toepassen in hun huidige bestaan.

Certificaat/bewijs van deelname

Voor het verkrijgen van het certificaat is deelname aan opdrachten en een afsluitend examen verplicht. Het afsluitend examen wordt door een externe examinator afgenomen. Deze kosten zijn niet opgenomen in de lesprijs. De bijkomende kosten voor dit examen bedragen 150,- . Als je niet aan het examen deelneemt ontvang je na succesvolle afronding van de opdrachten een bewijs van deelname.

Studiebelasting/tijdsinvestering

Wanneer je een Bewijs van Deelname wilt halen bedraagt de studiebelasting naast de 9 lesdagen het lezen van het lesmateriaal en een boek en het schrijven van een kort boekverslag.
Dit traject is 6 EC.

Wanneer je het Certificaat wilt halen bedraagt de studiebelasting naast bovenstaande bovendien oefenen met medestudenten en het schrijven van twee reflectieverslagen als therapeut en twee reflectieverslagen als cliënt. Daarnaast doe je een afsluitend examen (bijkomende kosten 150,-).
Dit traject is 10 EC.

Onderwerpen die aan de orde komen

Extra informatie

Coen Sprenger

Coen Sprenger is regressie-en reïncarnatietherapeut. Hij werkt in vijf ervaringsgebieden om met cliënten te komen naar de werkelijke oorsprong van thematieken.
Coen heeft in verschillende functies bij de nationale politie gewerkt onder andere als zedenrechercheur.
Hij verzorgt trainingen bij verschillende bedrijven en gemeenten en werkt als coach en adviseur van managementteams binnen het mkb.

startdatum

Nader te bepalen

Dagen

09