Ga naar de inhoud

Slapen en neurologie

Category Tag

Datum/data

On demand

185,00 incl. 0% btw

Beschrijving

Waarom slapen we eigenlijk en wat gebeurt er als we te weinig slapen? Of wanneer we denken dat we te weinig slapen? Wat is dromen? En waarom lijkt hypnotherapie op dromen? Het wordt pas interessant als we beginnen bij de basiskennis: de neurologie van waken en slapen.

Deze bijscholing is tevens geaccrediteerd als PSBK-nascholing.

Testimonial student

Emile Keuter is een zeer goede docent. Hij heeft passie voor en een enorme kennis van de materie. Hij brengt de stof heel goed en inspirerend over.

Extra informatie

Dagen

01

startdatum

On demand

Emile Keuter

Emile is neuroloog met veel werkervaring in ziekenhuizen in Nederland en de Nederlandse Antillen. Hij heeft grote interesse in hypnotherapie en voor somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten en psychosomatiek.
Hij heeft belangstelling voor hypnotherapie als hersenbehandeling. Hij zoekt vanuit zijn kennis over de hersenen naar verklaringen voor de processen binnen de hypnotherapie. De lessen die hij geeft zijn lessen in geneeskunde (anatomie en fysiologie), om de neurologische achtergronden van klachten te leren en om te begrijpen hoe hypnotherapie kan werken voor onze cliënten.