Ga naar de inhoud

Sociaal Panorama I & II

Datum/data

On demand

370,00 incl. 0% btw

Beschrijving

Jouw plek tussen anderen heb je onbewust vastgelegd. Daardoor blijf je wie je bent en zoals je bent, ook al wil je het misschien anders. Het Sociaal Panorama-model vat relaties op als onbewuste constructies die we hebben gemaakt in onze mentale ruimte. We beleven andere mensen op een plek ten opzichte van onszelf en die plek bepaalt de aard en kwaliteit van onze relaties. Door Sociaal Panorama kunnen we problemen met intieme relaties, zelfvertrouwen, conflicten, macht, families en teams relatief eenvoudig analyseren en oplossen.

Deze twee dagen bieden jou een gedegen basiskennis en -vaardigheid van Sociaal Panorama. Je ontdekt uitgangspunten als ‘relatie is locatie’ en de Wet van Derks. We gaan vooral aan de slag met heel praktische technieken voor het onderzoeken en bijstellen van het familiepanorama van je cliënt en voor het verbeteren van zijn zelfbeeld. Deze technieken ga je in de workshop stap-voor-stap aanleren en toepassen, zodat je ze direct daarna kunt gaan gebruiken in de praktijk.

Extra informatie

Claudie van Ginneken

Claudie van Ginneken is trainer, ontwikkelaar van opleidingen en opleider van docenten. Zij is hypnotherapeut, Sociaal Panorama-consulent en NLP-er en geeft therapeutische behandelingen en coaching. Claudie ontwikkelde de methode Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV®, waarmee zij cliënten helpt éénzijdig relaties te verbeteren.

Startdatum

On demand

Dagen

02