Meteen naar de inhoud

SOLK en Medische hypnose

Category Tag

Datum/data

24 januari 2023
16 februari 2023
16 maart 2023

555,00 incl. 0% btw

Beschrijving

Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK), bij sommigen ook bekend als Aanhoudende Lichamelijke Klachten (ALK) zijn lichamelijke klachten waarvoor na medisch onderzoek geen somatische oorzaak wordt gevonden die de betreffende klachten voldoende verklaart.

SOLK vormt een ernstig en omvangrijk probleem in de gezondheidszorg en maatschappij, omdat patiënten met SOLK belemmeringen in hun dagelijks functioneren tegenkomen, een hoog werkverzuim hebben, een grote lijdensdruk en een verminderde kwaliteit van leven ervaren.

In deze driedaagse bijscholing leer je wat SOLK is, de theoretische invalshoeken over het ontstaan en in stand houden van SOLK en leer je hoe je als hypnotherapeut met Medische hypnose SOLK behandelt.

Deze bijscholing is tevens geaccrediteerd als PSBK-nascholing.

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Elke lesdag heeft een afwisselend karakter van theorie, voorbeeldsessie, zelf ervaren in de rol van cliënt en oefenen als therapeut.

Voor deze bijscholing ontvang je opdrachten en literatuur.

Doelgroep:

Deze driedaagse bijscholing is voor studerende en afgestudeerde (hypno)therapeuten. Ervaren therapeuten verdiepen tijdens deze dagen hun kennis en therapeutisch gereedschap.

Certificering:

Na het volgen van deze driedaagse SOLK en Medische hypnose ontvang je een certificaat.

Wanneer je de driejarige opleiding hebt afgerond plus deze drie dagen SOLK, ontvang je het diploma Medische Hypnose.

Extra informatie

Daantje de Wit

Daantje de Wit is als psycholoog gespecialiseerd en afgestudeerd in het onderwerp Medische hypnose en SOLK. Ze heeft bijna 30 jaar ervaring als hypnotherapeut, en is onder meer ook orthomoleculair therapeut.

startdatum

2023-01-24

Dagen

03