Ga naar de inhoud

Stress en neurologie

Categorie Tag

Datum/data

On demand

185,00 incl. 0% btw

Beschrijving

Hoe werken hersenen onder stress en welke invloed heeft stress op het lichaam? Wat is de werking van het stress-response systeem en wat gebeurt er bij overbelasting? Neuroloog Emile Keuter maakt je wegwijs in de neurologie van stress, acute traumatische stress stoornis (atss) en post traumatische stress stoornis (ptss).

Deze bijscholing wordt online gegeven.

PSBK

Deze bijscholing is tevens geaccrediteerd als PSBK-nascholing.

Testimonial student

Emile Keuter is een zeer goede docent. Hij heeft passie voor en een enorme kennis van de materie. Hij brengt de stof heel goed en inspirerend over.

Extra informatie

Emile Keuter

Emile is neuroloog met veel werkervaring in ziekenhuizen in Nederland en de Nederlandse Antillen. Hij heeft grote interesse in hypnotherapie en voor somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten en psychosomatiek.
Hij heeft belangstelling voor hypnotherapie als hersenbehandeling. Hij zoekt vanuit zijn kennis over de hersenen naar verklaringen voor de processen binnen de hypnotherapie. De lessen die hij geeft zijn lessen in geneeskunde (anatomie en fysiologie), om de neurologische achtergronden van klachten te leren en om te begrijpen hoe hypnotherapie kan werken voor onze cliënten.

startdatum

On demand

Dagen

01