Ga naar de inhoud

Terugkomdag Ericksoniaanse Hypnose

Datum/data

On demand

185,00 incl. 0% btw

Beschrijving

Op veler verzoek gaan we vandaag oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Allerlei inducties, methoden en taalpatronen gaan we verdiepen, zodat je ze meer eigen maakt. Toen ik begon met het leren van NLP en hypnose via een Hypnosis practitioner bij Richard Bandler in Amsterdam was ik heel enthousiast, het was een fantastische training. Ik had echter heel weinig praktisch geoefend in die drie dagen. Dus heb ik een oefengroep opgezet, waarbij we iedere week met mensen uit Nederland (en soms ook uit België) gingen oefenen. Taalpatronen, inducties, een nieuwe techniek die iemand geleerd had, het kwam allemaal voorbij. Van alle trainingen, seminars en workshops die ik gevolgd heb, heb ik van al die oefenavonden het meest geleerd. Vooral ook omdat ik de sfeer van de avonden speels en open wilde houden, wat een heel prettige leeromgeving opleverde.
Vandaag gaan we dus oefenen. Iedereen die Ericksoniaanse Hypnose 1 of 2 of beiden heeft gedaan kan zich aanmelden. We inventariseren waar de voorkeur ligt van wat je wil verdiepen en oefenen en daar stem ik het programma op af.

Extra informatie

Erik Willems

Erik Willems is hypnotherapeut en NLP trainer. Naast zijn opleiding bij Academie Hypnos is hij opgeleid door onder anderen Stephen Brooks (Ericksoniaanse hypnotherapie), Jeffrey Zeig (Ericksoniaanse hypnotherapie), Igor Ledochowski (conversationele hypnose) Richard Bandler (NLP), John Overdurf (conversationele hypnose) en David Shephard (Time Line Therapy). Meer informatie over Erik kun je vinden op zijn website: https://www.hypnoworks.nl/

startdatum

On demand

Dagen

01