Ga naar de inhoud

Een veelbewogen jaar

  Dominique Stokman

  Ik ben een dankbaar mens!

  Wat een veelbewogen jaar hebben we achter de rug. In januari 2018 zag het ernaar uit dat Academie Hypnos zou stoppen met bestaan. Dat kon ik niet laten gebeuren en ben in het voorjaar in gesprek gegaan met Barbelo. Dat resulteerde in het aftasten van elkaars ideeën en wensen en al heel snel ontstonden er concrete afspraken ten aanzien van een gefaseerde overname. Die overname werd op 30 April 2018 een feit.

  Vanaf dat moment is geen enkel moment meer van mezelf geweest. Zowel Barbelo en ik hebben allebei niet meer stil gezeten sindsdien. Alles stond in het teken van het voortzetten van Academie Hypnos en wat hiervoor nodig is. De NBVH staat achter deze overname en we kregen en krijgen nog steeds warme reacties uit allerlei, soms onverwachte, hoeken.

  Mijn man John-Paul helpt me waar hij kan. Heerlijk om hierbij een dergelijke steun te ervaren. Hij stimuleert me en blijft me eraan herinneren hoeveel we al in korte tijd gedaan en bereikt hebben. Dit, terwijl ik zelf eigenlijk meer en sneller wil, is bijzonder fijn.

  Doordat de overname geleidelijk gaat wordt het ons ook stapje voor stapje meer ‘eigen’.

  Een voorbeeld van iets dat we in zeer korte tijd bereikt hebben is de introductie van een heus digitaal studentenportaal waar studenten lesmateriaal kunnen vinden, opdrachten kunnen maken of uploaden en kunnen overleggen met elkaar tussen de lessen door.

  Er is een prachtige nieuwe leergierige groep in het eerste jaar gestart. Deze groep is enthousiast en ik ben nu al trots op hen en op hoe zij zich ontwikkelen als toekomstig hypnotherapeut.

  De docenten, staf, mentoren en alle andere betrokkenen, die zich dit jaar weer enthousiast en kundig en met een warm hart voor Academie Hypnos ingezet hebben, verdienen een diepe buiging.

  Zoals ik al zei: Ik ben een dankbaar mens!

  Ik kijk uit naar een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen en met de verwachting dat we met elkaar bij Academie Hypnos iets moois blijven voortzetten!