Ga naar de inhoud

Internationaal therapeut

  Internationaal Therapeut: een ontmoeting met de wereld van natuurlijke gezondheid en lifestyle.

  Internationaal Therapeut vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 november 2023 in Expo Houten, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

  Gemiddeld presenteren zich ieder jaar zo’n 230 bedrijven en organisaties zich op de beurs met o.a. natuurlijke producten, therapieën, opleidingen en trainingen, apparatuur en producten, (vak)literatuur, software en muziek.

  Dit jaar staat Academie Hypnos ook op de beurs. We zijn te vinden op standnummer 432.  

  We zijn hier om onze opleiding tot Hypnotherapeut en Psychosociaal therapeut onder de aandacht te brengen en we vinden het ook leuk om jouw eigen ervaringen met hypnotherapie te horen.

  Je kunt meer over de opleiding vinden op www.hypnos.nl

  Expo Houten is een modern evenementencomplex dat centraal in Nederland gelegen is, direct onder Utrecht, gemakkelijk te bereiken via de snelwegen A2, A27 en A12 en beschikt over voldoende gratis parkeervoorzieningen.

  Ook met openbaar vervoer is deze professionele evenementenlocatie prima bereikbaar.

  De organisatie gaat ook zorgen voor pendelbussen voor het bezoek van en naar het NS station tijdens de evenementendagen.

  Met » deze link naar internationaaltherapeut.nl betaal je voor tickets slechts €7 (in plaats van het reguliere tarief van €13 pp)

  www.internationaaltherapeut.nl

  Het adres van Expo Houten is:

  Expo Houten

  Meidoornkade 24

  3992 AE HOUTEN

  Ontmoeten we jou daar?