Ga naar de inhoud

Kom jij ook op de open dag?

  vrijdag open dagen fb

  Wil jij écht iets betekenen voor een ander?

  Wil je weten wat hypnotherapie en psychosociale therapie voor jou als hulpverlener kan betekenen?

  Kom kennismaken met Academie Hypnos tijdens een open dag of een open avond.

  Je krijgt antwoord op al je vragen over de opleiding Hypnotherapie en Psychosociale therapie. Je maakt een voorbeeldsessie mee. Als je wilt kun je zelf een dergelijke voorbeeldsessie ondergaan.

  Onze studenten kiezen voor de inhoud, het curriculum en de kwaliteit van de opleiding. En aangezien dit allemaal goed zit, kiezen ze vervolgens voor de locatie en de sfeer. Onze studenten komen uit heel Nederland naar Hypnos.

  Wij vinden een prettige lesomgeving belangrijk. Je bent hier tenslotte regelmatig gedurende de opleiding. Wij hebben daarom voor de vestiging van Academie Hypnos gekozen voor een prachtig, statig pand in Voorthuizen, iets ten westen van het midden van Nederland, dichtbij de entree van de Veluwe met een uitstekende bereikbaarheid vanaf de A1. Er zijn ruim voldoende parkeerplekken in de directe omgeving op enkele minuten loopafstand.

  We zitten midden in het gezellige dorpshart van Voorthuizen. In de pauzes kun je makkelijk even iets te eten halen, een boodschap doen of heerlijk wandelen in een van de bossen in de directe omgeving.

  We beschikken over verschillende behandelruimten waar studenten in alle rust kunnen oefenen.

  https://hypnos.nl/open-dag-of-open-avond/