Ga naar de inhoud

Laat je door je onbewuste maar meenemen…

  Prettige plek

  Wanneer je met hypnotherapie gaat werken, zul je dit soort woorden vaak gebruiken. Een plek waar je cliënt zich op zijn gemak voelt, is een mooi uitgangspunt voor je sessie.

  Voordat je gaat werken aan de echte hulpvraag is het zijn op de fijne plek helpend in de sessie om de cliënt vertrouwen en rust te geven, waarna de trance verder verdiept kan worden.

  Na het werken met de hulpvraag zoals het werken met emotiedelen, het innerlijk kindwerk of het behandelen van trauma, is de fijne plek van de cliënt een positieve afsluiting.

  Hier kan de cliënt de inzichten van de sessie op zich in laten werken, de waardevolle boodschappen voor zichzelf bekrachtigen en zich voorbereiden op het terugkomen met de aandacht in het hier-en-nu.

  Zou je wel eens willen zien en ervaren hoe zo’n begeleiding naar zo’n fijne plek gaat én ben je benieuwd of een hypnotherapie opleiding iets voor jou is?

  Meld je dan aan voor een van de open dagen. Op de open dag geven we alle informatie die jij nodig hebt en geven we ook een voorbeeldsessie.

  Klik hier:

  Open dag of open avond