Ga naar de inhoud

Wat is jouw superpower?

  Stel je voor dat je mensen kunt helpen hun angsten te overwinnen, ze beter kunt laten slapen, ze makkelijker kunt laten afvallen, ze kunt helpen te stoppen met roken, je trauma’s kan helpen helen, hun pijnklachten kan helpen op te lossen en hun zelfbeeld kan helpen te versterken zodat ze eindelijk het leven kunnen leven dat ze graag willen?

  Hoe zou dit zijn, als je dit allemaal kunt?

  Zou je dan een soort magische superpower hebben?

  Ik vertel je het geheimpje: dan ben je een hypnotherapeut.

  Had je tot nu toe nog steeds het beeld bij hypnotherapie van die mensen die rondlopen als een kip? Of dat je ze kunt laten denken dat ze hoteldebotel verliefd op je zijn?

  Dan heb je nog veel te ontdekken.

  Hypnotherapie is nog een verborgen superpower in de wereld van de therapie, en het kan veel meer dan je nu denkt.

  Je weet misschien wel dat ons gedrag, ons denken en onze emoties voor meer dan 90% aangestuurd worden door ons onbewuste?

  En dat het dus belangrijk is om tot dit onbewuste door te dringen als je iets blijvend wil veranderen aan jezelf?

  Een belangrijke periode in ons leven is onze kindertijd. Hier worden overtuigingen en gedragspatronen gevormd. Je kunt het zo zien dat je besturingsprogramma, je onbewuste, hier gevormd wordt. In de leeftijd van 0 tot 7 jaar leer je hoe het hoort in de wereld en wat er van je verwacht wordt.

  Deze overtuigingen neem je de rest van je leven mee en zonder dat je er bewust van bent, leef je volgens deze overtuigingen en programmering. Aangezien we de tijd niet terug kunnen draaien om ons leven over te doen, zullen we iets anders moeten proberen om ons besturingsprogramma te wijzigen.

  Herhaling van bepaalde gedachten, gedragingen door discipline of affirmaties kunnen nieuwe informatie inbedden in het onbewuste, maar dit duurt enige tijd.

  Er is een manier die veel sneller werkt en dat is hypnose, of trance, zoals wij het als hypnotherapeuten noemen.

  Hypnotische trance brengt je in een ontspannen, toegankelijke staat, die vergelijkbaar is met de staat van dagdromen. Of die staat waarin je bent nét voordat je wakker wordt en je de laatste flarden van je droom nog herinnert. In deze staat kun je het onbewuste nieuwe informatie geven.

  Dus, als je je afvraagt hoe je écht het verschil kunt maken in het leven van anderen, kun je niet om hypnotherapie heen.

  Wil je weten hoe jij hypnotherapeut kunt worden en deze magische superpower kunt gaan gebruiken? Bekijk onze opleiding.

  Vraag een oriënterend gesprek aan op onze leslocatie in Voorthuizen.