Ga naar de inhoud

Je bent niet wat je eet, maar wat je kunt verteren en opnemen

Datum/data

donderdag 17 april 2025

185,00 incl. 0% btw

Beschrijving

Je darmen zijn het startpunt om je te helpen op weg naar algehele gezondheid en een sterk immuunsysteem: celgezondheid, hart- en bloedvaten, hersenen, hormonen, huid, spijsverteringsorganen (darmen, lever, galblaas, alvleesklier, maag, slokdarm), zenuwstelsel. Als er een onbalans is in de darmen, dan is er meestal ook een onbalans op ander gebied.
Stress zet je spijsvertering op een laag niveau en zo ontstaan vaak klachten. Deze dag kijken we met elkaar naar voeding, het spijsverteringsstelsel en de celstofwisseling. We onderzoeken de rol die chronische stress speelt bij darmklachten. Met verschillende interventies, waaronder een lichaamstocht met aandacht voor de spijsvertering, krijgt deze dag een praktische invalshoek.

Inhoud, kennis en vaardigheden

Je ontwikkelt kennis over de darm-brein-as, het spijsverteringsstelsel, de celstofwisseling, soorten voeding, vitamines en mineralen.
Je ontdekt wat chronische stress met je algehele welzijn (emotioneel en fysiek) doet en hoe je je cliënt hiermee kunt helpen.
Je leert de lichaamstocht en andere interventies, gericht op stressreductie en spijsverteringsproblemen, toe te passen in de praktijk.

Extra informatie

Natasja Borsje

Natasja Borsje werkt sinds 2004 als Integraal holistisch therapeut. Ze heeft zich gespecialiseerd in zowel westerse als oosterse lichamelijke, emotionele en geestelijke gezondheidszorg. Ze is onder andere hypnotherapeut, massagetherapeut, orthomoleculair therapeut en voedingsadviseur en werkt bovendien met NLP, EMDR, EFT, mindfulness en meditatie. Indien nodig maakt ze gebruik van laboratorium onderzoek. Zij heeft veel ervaring met burn-out, huid-, darm-, (chronische) ontstekings-, pijn- en vermoeidheidsklachten.

Dagen

01

startdatum

2025-04-17