Ga naar de inhoud

De diepte in met je cliënt

  Ben jij afgestudeerd of studerend hypnotherapeut en wil je een superleuke methode leren?

  Wil jij echt de diepte in met je cliënt als het gaat om persoonlijke en spirituele ontwikkeling?

  De bij- en nascholing Kerntransformatie biedt een eenvoudig tien stappenproces om tot een sterk genezende ‘zijnskern’ te komen, die mensen als ‘spiritueel’ omschrijven. Tijdens het doorlopen van dit proces verandert of lost je cliënt oorspronkelijke problemen op.

  Kerntransformatie is een krachtige techniek die gericht is op het transformeren van beperkende overtuigingen en negatieve emoties naar een meer positieve en empowerende staat van zijn. Het is een methode uit Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) dat je prima kunt integreren in jouw hypnotherapeutische sessies vanwege de diepgaande resultaten die het kan opleveren.

  De principes van kerntransformatie zijn:

  -Het identificeren van een beperkende overtuiging of emotie. Vaak is het een gedachte of een gevoel wat de cliënt wil loslaten, zoals ‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘ik ben bang om het verkeerd te doen’.

  -Kerntransformatie gaat ervan uit dat elke overtuiging of emotie een positieve intentie heeft, om de persoon te beschermen voor iets. Dit kan bijvoorbeeld als doel hebben om de persoon te behoeden voor afwijzing of kritiek.

  -De methode transformeert de beperkende overtuiging naar een helpende overtuiging en een staat van zijn die ondersteunend is. De cliënt gaat de positieve intentie van de overtuiging begrijpen en vindt andere manieren om deze intentie te vervullen.

  -Na de transformatie wordt het nieuwe gevoel en de nieuwe overtuiging geïntegreerd in de persoon en verankerd door o.a. affirmaties, visualisaties en andere hypnotherapeutische technieken.

  Kerntransformatie is een holistische benadering en gaat een stuk dieper dan het veranderen van overtuigingen. Het grijpt in op de onderliggende patronen en oorzaken die de overtuiging in stand houden, waardoor er echte verandering merkbaar is.

  Deze bij- en nascholing, met docent Erik Willems, is een waardevolle aanvulling op jouw gereedschapskist.

  Wil jij deze interessante methode ook leren?

  Ga dan naar ons bijscholingsoverzicht en meld je vandaag nog aan:

  https://hypnos.nl/bij-en-nascholing/kerntransformatie/